Particulier huren bij Vermeulen Autoverhuur & Shortlease:

Bij Vermeulen Autoverhuur & Shortlease kun je al vanaf 1 dag een personenauto huren. Maar ook als je voor een weekend, een lang weekend, een week, of voor meerdere maanden een auto nodig hebt zorgen wij voor de juiste auto op het juiste moment.

 

Naar de Efteling met het hele gezin, maar de kinderen willen ook nog een vriendje/vriendinnetje meenemen, geen enkel probleem! Met de familie een weekendje naar een huisje in de Ardennen? Ook geen probleem, wij zorgen voor de juiste auto op het juiste moment.

 

Denken in (mobiliteits) oplossingen dat is onze kracht!

 

 

Neem contact met ons op


Het nieuwe leasen voor particulieren!

"Private Shortlease biedt je de flexibiliteit van huren en het gemak van leasen. Voor een gunstig tarief rijd je een representatieve, vrijwel nieuwe auto die per dag opzegbaar is! De minimale looptijd voor Private Shortlease bedraagt slechts 2 maanden."


 

 

Heb je minimaal 60 dagen of langer een auto nodig? Bijvoorbeeld omdat je nieuwe auto een lange levertijd heeft of omdat je even “in between jobs” zit. Dan is Private Shortlease bij Vermeulen Autoverhuur & Shortlease dé ideale oplossing. Bij Private Shortlease is geen sprake van een vast leasecontract, hierdoor ben je flexibel en kan je de auto inleveren wanneer je wilt, zonder enige boete.

 

Met Private Shortlease ben je niet gebonden aan een contract van 24, 36, 48 of zelfs 60 maanden. Je rijdt een nieuwe auto zonder langdurige verbintenissen. Met Private Shortlease ga je een contract van slechts 2 maanden, die je daarna vervolgens elk moment kosteloos kunt opzeggen met een opzegtermijn van slechts één week.